torsdag den 13. januar 2011

Kærkommen forlænget weekend til mig :)

En travl uge på ægte "når far kommer hjem så er min mor lige gået-manér" er i fuld gang.

Den startede i weekenden, hvor Morten var til indendørs-fodbold-stævner både fredag, lørdag og søndag samt julefrokost lørdag. Mandag og tirsdag var han på Sjælland, i går arbejdede jeg fra 9.00-23.00 og her torsdag/fredag er Morten på messe i Aalborg.

Heldigvis har jeg fri i dag og i morgen - hvilket er helt fantastisk og meget kærkommen :)

Lige nu nyder jeg min A38 og forbereder mig på den "date" jeg har i dag... Jeg har nemlig erklæret mine overskydende graviditets-kilo krig og har et stort ønske om at blive min bløde mave kvit og igen kunne ane mine pt meget fraværende mavemuskler....

Derfor har jeg en "date" med Johnny som er instruktør i et fittnesscenter og går under "kælenavnet" Mini-BS. Han skal hjælpe mig med at lave et træningsprogram og jeg glæder mig helt vildt :)

Intet indlæg fra mig uden billede!
Så her får I lige billeder fra i går, hvor Silje og jeg var de første som fik lov til at lave fodspor i den nyfaldne sne på vej til dagplejen - fantastisk!!! Der var faldet så meget, at Silje slet ikke kunne løfte sine fødder og lavede derfor slæbespor i stedet for :)

2 kommentarer:

 1. Det bliver spændende Titi, jeg vil melde mig på vognen mht træning. Jeg skal igang nu nu nu.. Så det er godt, at du inspirerer mig :-)
  Jeg har også weekend nu, det har vi fortjent!
  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Ja Mette-mus det er rigtigt - vi fortjener weekend :)
  Selvom afstanden mellem os kilometermæssigt er ret stor, så må vi holde hinanden op på det der træning!!! Det er godt med støtte, motivation og nogen der "holder én lidt i ørerne"!!!
  God weekend lillesøs :)
  Knus Titi

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...