søndag den 23. januar 2011

Noah, nu på gå-ben!!

Hvor er det altså bare fantastisk med børn og deres udvikling – alle de små faser de kommer igennem i løbet af de første år af deres liv, alt det de skal lære.

Det er spændende og dejligt at kunne sige goddag til en ny fase, men også ret så vemodigt at sige farvel til den foregående - og nu må jeg altså se i øjnene, at min lille baby altså bare ikke nogen baby mere!

Det er egentlig ret hårdt for mig som mor at måtte indse det, specielt når jeg ved at det er vores aller-aller-sidste mindstemand, som nu er blevet så stor – men hvor er det altså bare helt og andeles fantastisk!!!

For det første, er han helt stoppet med at få sutteflaske.

For det andet, er han begyndt at kunne drikke selv af en kop.

For det tredje, kan han nu sidde og spise selv med en tallerken foran sig uden at skubbe det hele på gulvet – nogle retter få han dog stadig hjælp til :)

Og sidst, men bestemt ikke mindst, tog Noah sine første skridt den 27. december og har siden øvet og øvet i gå-teknikken. Nu er han blevet virkelig dygtig og går hele tiden. Han stavrer rundt med armene let over hovedet for at holde balancen – konstant frem og tilbage, frem og tilbage og han elsker det!

Hvis han falder er han dog nødt til at kravle ind til væggen for at komme op at stå igen. Og så afsted igen, med tungen lige i munden!!!

www.tantetit.blogspot.com www.tantetit.blogspot.com www.tantetit.blogspot.com

Og ja, jeg er en meget meget stolt mor!!!! :)

2 kommentarer:

 1. Skønt :) Kan godt forstå du er stolt :)

  SvarSlet
 2. Hej Trine

  Tak :) Jamen, det er jo bare SÅ fantastisk!!! Og sikke en helt ny verden der pludselig har åbnet sig for ham!
  Og STORT er det, at vi nu kan gå med ham i den ene hånd!!

  God dag til dig :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...