menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

fredag den 23. september 2011

Et indlæg om efterårspynt i form af græskar...!!!

En ting som hører efteråret til er græskar - både til at skære i til halloween, men så sandelig osse bare til at pynte udenfor...

Jeg plejer at købe vores græskar (i flertal) hos en landmand, som har en bod ved vejen og som jeg kører forbi hver dag til og fra arbejde... Jeg har den seneste uges tid holdt godt øje med boden når jeg kørte forbi for at se om der er kommet nogle græskar som falder i min smag... - jeg er nemlig helt vild med de græskar som er gul/grønne i det!!

I dag var der endelig én som var perfekt - jubii og haps, den kom med i bilen for 20 kr... Jeg synes den er rigtig fin og har en go' "pyntestørrelse"... Og så passer den super godt til at stå lige dér på bænken ved hoveddøren sammen med zink-baljen og de efterårsfarvede hosta-blade :)


Det bliver helt sikkert ikke det eneste græskar, som skal stå foran hoveddøren... I løbet af efteråret vil det uden tvivl få selskab af et par stykker mere - jeg holder fortsat godt øje med den lille bod ved vejen... måske den næste skal være orange/grøn?? :)

Nu vil jeg gå i gang med aftensmaden - Freja har nemlig besluttet, at vi skal ha' pandekager med sukker og syltetøj... Og hvad hun ønsker, skal hun selvfølgelig få, det er da klart :)



underskrift copy

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig hyggelig ud, jeg er også vild med græskar. det er lidt sjovt, jeg har lige lavet et meget ligende indlæg om græskar og zink, og så ser jeg lige dit indlæg på min roll bagefter

    SvarSlet
  2. Tak for det :)
    Det var da lidt sjovt!! Men det er altså også skønt efterårspynt og I er vel selvforsynende med græskar derude på landet?? ;)
    Kh Tina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...