torsdag den 10. juni 2010

En snegl på vej'n er tegn på regn...

Mandag den 7. juni

Efter en dejlig uge med fantastisk vejr startede en regnfuld uge allerede mandag morgen.
Men regn er nu også godt for noget/nogen - se lige hvem vi mødte da vi trådte uden for døren - Søren Snegl og alle hans venner :)Så måtte vi lige ind og have fat i nogle tomme marmelade-spande (som har en genial størrelse for børn at gå rundt med) og så samlede Silje og Freja snegle hele vejen hen til Siljes dagplejemor Henny :)
Og hold da op der var mange!!!

Da vi kom hen til Henny var nogle af sneglene kravlet helt op på kanten af Siljes spand. Da Silje så det, smed hun spanden fra sig og løb ind i Hennys garage (det så altså bare sjovt ud). Hun blev simpelthen SÅ forskrækket og hun ville overhovedet ikke i nærheden af hverken spand eller snegle igen!!!

Da jeg så hentede Silje igen, var der stadig masser af snegle og jeg besluttede, at hun skulle prøve at holde en snegl igen, så hun kunne komme af med frygten.
I starten ville hun ikke, men da hun pludselig så en snegl der var blevet trådt på sagde hun: "Nåååå, den er død - det er synd for sneglen".

Og så gik der sport i at redde sneglene fra at dø, så Silje og Freja samlede alle snegle op og satte/smed dem ind i buskene :)
Hermed var Siljes frygt for snegle væk igen!
Freja og Noah får en lille snak :)Daniel og Freja elsker at lave perleplader og vi har en hel kasse fuld af dem - det er ærgerligt at vi ikke kan se dem, for de er jo ret flotte. Jeg har købt noget pink og sort metaltråd som Freja her sætter i nogle af perlepladerne. Planen er, at de skal ud i vores træ ved vejen og hænge til pynt. Jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...