torsdag den 24. juni 2010

Silje 2 år

Lørdag den 19. juni 2010

Så kom dagen hvor vores lille store pige blev 2 år - hold da op hvor er det bare en STOR dag!!!
Det er en alder hvor selvstændigheden kommer temmelig meget til udtryk og hvor vi i den grad bliver sat på prøve i at tackle Siljes "vredes-udbryd" og bestemthed :)

- "VIL SELV" - "MIG GØR" - "NEJ" - "IK LI" -

Da Silje som sædvanlig var den første der stod op blev hun altså ikke vækket med morgensang, så vi startede dagen med morgenbord hvor Silje fik gaver - lige en billedserie af en spændt 2 årig :)Papiret er stramt :)Nøj, en mappe til tegninger ligesom Noahs :)Endnu en pakke...Et HABA smykkeskrin hvor der indeni lå en lille pakke med smykker, hårelastikker og spænder :)

Silje får indimellem nogle mærkelige idéer og i dag var det at hun ville have sine badebukser på :)
Her står hun i vinduet og kigger over i Grethes have, hvor farmand har fået øje på et egern :)
Den kravler op i træet hvor Grethe har et net med nødder til at hænge...... den henter en nød og sætter sig på stolpen og spiser - det gjorde den igen og igen - sødt og hyggeligt!!!Til kaffetid kom der gæster og mormor, morfar, moster og olde havde en kæmpestor gave med - spændende!!!Jubiiiii, en lilla Boobles slange til vores Boobles-samling - den er bare SÅ fantastisk fed!!!!
Af farmor fik hun en uv-badedragt og her får hun en lille ekstra gave - en pyntefigur med Siljes stjernetegn "tvillingen" fra Medusa
Efter gaveudpakningen var det blevet tid til boller og kagekone - Silje puster lysene ud på kagekonen, med lidt hjælp fra morfar :)
Mor har selv bagt kagekonen og Daniel og Freja har pyntet den :)Silje skærer halsen over på kagekonen mens vi allesammen skrigerSå synges der "instrument-fødselsdagssangen" - med trommer, klappe, trampe og selvfølgelig HURRA til sidst :)
Silje ser noget undrende ud - hvad er det da vi laver allesammen???Hun kunne dog godt klappe med da vi andre begyndte :)Efter kaffe og aftensmad på grillen, er det blevet tid til landskamp - Morfar og Noah er klar i VM outfit ;)Det var en MEGET spændende kamp!!!
Heldigvis vandt Danmark :)Sikke en dejlig dejlig dag - til næste år hedder det 3 år og børnehave... Det er ikke til at forstå!
Nu vil vi nyde vores helt fantastiske skønne og dejlige lille 2-årige Nille :)

1 kommentar:

  1. Ja det var en fantastisk dag, som vi aldrig glemmer. God stil til fodboldkampen :)Jeg var den eneste, der ikke var klædt i rødt/hvidt, men så kunne jeg jo bruges som fotograf.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...