tirsdag den 8. juni 2010

Fars dag og 8 års bryllupsdag

Lørdag den 5. juni
Jeg startede dagen med at stå tidligt op for at bage pizzasnegle til vores familie-udflugt til Jesperhus Blomsterpark.
Da de andre stod op spiste vi morgenmad sammen og så skulle Morten have sin fars dags gave. Jeg havde et par dage forinden spurgt ham, om der var noget han manglede og efter at have tænkt lidt over det, sagde han at han gerne ville have landsholdstrøjen fra VM i Mexico 1986 (den samme som Noah har fået i dragt i dåbsgave).
Da han pakkede gaven ud, blev han glad og sagde:
"Neeej en VM-trøje!.... I STØRRELSE 12 ÅR???? Nå, men så kan Daniel da passe den...."
Ret skuffet :) Men så sagde jeg:
"Nej, skat... jeg har selvfølgelig også en bryllupsgave til dig". Og så blev han glad igen.
Han pakkede gaven op og kunne så konstatere, at det var en størrelse 8 år og altså til Freja... Så fik han den rigtige gave og blev MEGET glad :)
Jeg kom med en lille ekstra gave som var pakket helt anderledes ind og i den var en trøje til Silje-pigen.
Hold op, hvor blev Morten glad - "Det er den bedste gave jeg kunne få!" sagde han :)

Her er lige et billede som blev taget da vi kom hjem fra Jesperhus - Danmark skulle nemlig spille landskamp mod Sydafrika kl 14, så da var vi jo nødt til at være hjemme igen for at se kampen. Silje sover til middag og er derfor ikke med på billedet :(De ting der er at prøve i parken er "vand" ved siden af forlystelserne i Heide Park, men børnene hyggede sig og ville gerne prøve.


Højdepunktet var at prøve at ride på en pony.
Her er Silje på Otto.


I parken går Jungledyret Hugo, Rita, Zik og Zak rundt og giver autografer og de laver også et show kl. 14, som vi altså ikke nåede at se den dag.
Børnene blev fotograferet sammen med tre af figuerne.

Og så var det bare rigtig spændende at være inde i "regnskoven" for at se alle dyrene og prøve junglestien.
Vi så de store aligatorer blive fodret!
Puha det var godt nok varmt derinde, så vi var alle enige om at vi skulle have en is - Morten og jeg besluttede dog, at vi ville køre forbi McDonalds McDrive på vej hjem og købe vores totale favorit is - så det gjorde vi :)
2 McFlurry med smarties til Daniel og Freja og 2 McFlurry med daim til mor og far.
Silje gik glip af isen, for både hun og Noah snorksov da vi kom til Skive :)

Da vi kom hjem så Morten og børnene landskamp og jeg gik ud for at male legehus. Her sad jeg og nød at male mens jeg kunne høre Rasmus Seebach synge live til BeachParty 20kilometer væk - fantastisk!!!

Efter fodboldkampen cyklede Morten, Silje og Freja ned til Shell for at leje Avatar. Det var Frejas første rigtige cykeltur uden støttehjul væk fra kvarteret hvor vi bor og det klarede hun rigtig flot!Skønt at være med far i byen - Freja fik et Hello Kitty blad og Daniel fik et vm-samlealbum, til klistermærker af alle spillerne, og en masse klistermærker som de 2 fyre straks gik i gang med.Silje legede gemmeleg under bordet - en leg hun leger hver eneste dag. Pludselig kan vi høre en der siger: "Hvor er Silje henne?" og så er vi selvfølgelig med på legen og hun skal sige "kuk kuuuuk" - sødt!!!Vi sluttede dagen med bryllupsdagshygge!
Da børnene havde spist aftensmad, kørte Morten til Viborg for at hente Bones take away, mens jeg puttede børnene.
Og så RÅ-hyggede vi med lækre spareribs mens vi så Avatar - FANTASTISK film!!!
Da der er ca. 45 min tilbage sætter vi filmen på pause for at rydde væk og lave lidt dessert. I det lyden stopper, kan vi høre noget der pusler og så opdager vi Daniel som har gemt sig ved siden af sofaen, på gulvet, fordi han SÅ gerne ville se filmen. Han fik så lov til at se det sidste sammen med os og vi hyggede alle 3 med vanilleis med cacaomælk på - MUMS!!! :)

1 kommentar:

  1. Sikke nogle fine fodboldfans.. Titi har du selv fået fat på sådan en trøje, så du ikke føler dig helt uden for?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...