søndag den 13. juni 2010

Små glimt fra torsdag - søndag :)

Torsdag formiddag lå Noah på legetæppet inde i stuen og pludselig kunne jeg høre musikken fra "spare-grisen". Sørme om ikke Noah selv havde fået trykket den på næsen og gjorde det igen og igen - lidt forbavset ser han nu ud :)
Derudover er han nu begyndt at rulle fra mave til ryg - han gjorde det første gang fredag og han blev SÅ forskrækket da han rullede og slog hovedet ned i gulvet, at han begyndte at græde hjerteskærende :( Lille pus... ;)
I dag, søndag, faldt han sågar ned fra Daniels seng. Den er heldigvis ikke særlig høj, men han blev godt nok forskrækket og så slog han igen det lille hoved.
Vi kan bare ikke lægge ham noget sted længere og gå fra ham, for nu ruller han rundt flere gange når han ligger på gulvet (men han kan altså kun rulle mod venstre - både når det gælder ryg-mave og mave-ryg...Torsdag aften var der dvd-rå-hygge i Daniels seng... Der blev set "Sisse og Trylletrolden" mens der blev nydt en lille snolder-skål. Nøj, hvor Silje bare synes at det var hyggeligt!!!Fredag morgen var Silje, Noah og jeg alene efter kl.8.00, for Freja var kommet tidligt i børnehave.
Torsdag var det gået op for Freja, at hun kun har 2 uger tilbage i børnehaven, så Freja vågnede tidligt fredag morgen og sagde: "Mor, jeg er altså nødt til at prøve at spise morgenmad i børnehaven inden det er slut!!!". Så det skulle hun selvfølgelig have lov til... Hun gjorde sig klar og så var hun i børnehaven kl.7.15. De skulle indspille en cd i børnehaven den dag og det glædede hun sig enormt meget til!!!
Vi glæder os til at høre den!!!

Da der var VM-start fredag, havde Silje sin VM-trøje på i dagpleje :)Noah er kommet godt i gang med grød og får nu havregrød med frugtmos formiddag, risgrød med frugtmos til frokost/eftermiddag og kartoffel/gulerodsmos til aften. Han er bare klar til det nu og spiser næsten en hel portion hver gang :)En weekend uden planer bruges bare til hygge og til at kunne gøre fuldstændig hvad man har lyst til!!!
Silje laver perleplader med de store perler - 10 minutter kunne hun koncentrere sig om det :)Freja laver "lektier" og hold da op hvor er hun bare dygtig!!!Søndag formiddag ville pigerne og jeg en tur i haven - pigerne ville lege og jeg ville male legehus.
Da vi trådte ud af hoveddøren lå der en lille død fugl udenfor, den er nok fløjet ind i en rude??
Silje var meget interesseret i den og ville gerne røre ved den.
Freja synes at vi skulle begrave fuglen i haven, men jeg er altså ikke så meget til døde dyr i min have, så jeg foreslog at vi da bare kunne putte den i skraldespanden... "Aj mor... Det er da godt nok synd for fuglen! Ville du gerne blive puttet i skraldespanden når du er død??" Det kunne jeg jo så kun sige nej til og så gik det som Freja sagde.
Hun gravede et hul og så sang vi "Højt på en gren en krage..." for fuglen :)Dette er et billede af vores kommende familiemedlem - den lille mis-ling Pelle :)
Vi får ham om 1 måneds tid og vi glæder os rigtig meget!!!Her er Pelle sammen med sine 3 søstre...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...