lørdag den 26. juni 2010

Så har vi sommerferie

Fredag den 25. juni 2010

I dag er en ganske særlig dag! Det er Daniels sidste dag i 2. klasse og det er Frejas aller aller sidste dag i børnehaven. En dag de begge to har glædet sig rigtig meget til!!! Når de kommer hjem i eftermiddag, kan de se frem til 6 ugers sommerferie - Fantastisk!!!
Silje har også sommerferie i 6 uger når hun kommer hjem fra Henny - det bliver noget af en omvæltning for hende at komme tilbage efter ferien, for de 3 store drenge hun går sammen med, Tobias, Magnus og Mikkel, begynder i børnehave. Det forstår Silje ikke, men for at kunne snakke om det og skabe en smule forståelse, var jeg nødt til at markere det på en måde. Silje skulle give hver af drengene en børnehave-gave. Morten købte i går 3 bøger om dinosauereOg på første side i bogen indsatte jeg et billede fra Siljes fødsesdag, hvor alle 5 børn er på, og en lille hilsen. Derefter blev bøgerne pakket ind.Freja og Rikke var de eneste der skulle have sidste dag i dag, så jeg havde aftalt med Rikkes mor, at jeg ville købe is som pigerne kunne give til deres gruppe for at markere afslutningen. Da vi skulle afsted og jeg fandt isene i fryseren, spottede Silje dem straks og så ville hun også have nogen med... Jeg måtte så tage 5 is fra den ene af iskasserne og ilægge 5 SunLolly is i istedet for :) Så Silje havde altså både børnehave-gaver og sommerferie-is med ned til Henny :)

Da vi kom tæt på Hennys hus, kunne Silje se Mikkels bil. "Hest" sagde Silje med det samme og begyndte at løbe derhen. For et stykke tid siden så Silje at der var en kæphest inde i deres bil, den sad fast ned i kopholderen på bagsædet, så den stod op. Da vi næste gang så bilen hos Henny, lå hesten på gulvet og Silje sagde at den sover. Se lige hvad hun gjorde da hun havde løbet lidt!!! Hun vendte sig om og sagde: "schhhh" - det er fantastisk hvad den pige kan huske!!!Så vendte hun sig om og løb igen :) Desværre var hesten ikke længere i bilen...Det var kun Mikkel og Tobias der var kommet, men Silje gav stolt drengene deres gave og gik så ud fra at den sidste var til hende... Det kunne hun bare ikke forstå at det ikke var, så hun måtte lige have sin puttepude at trøste sig med... Drengene pakkede deres gaver op og blev glade for bogen - de ville begge give Silje et knus, men det ville Silje ikke have :)Så var det blevet tid til at aflevere Freja for sidste gang i børnehaven.
Freja og Rikke med deres "vi ses i skolen efter sommerferien-is"Her til aften har Daniel taget et par billeder af sin smukke lillesøster :)


2 kommentarer:

  1. Hej Tina! Det er godt nok flot, at du har overskud til at tænke på at købe gave til Siljes dagplejevenner. Der skal jo også pakkes ind og skrives breve, fantastisk. Så stopper Freja i børnehaven, ja så har du også lige overskud til at købe is til stuen. Du skal vide, at vi er rigtig stolte af dig og at dine børn har en fantastisk mor !!!

    SvarSlet
  2. Tak for det :) - men jeg har jo også nogle fantastiske overskudsforældre som forbilleder :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...