tirsdag den 25. oktober 2011

Efterårsferie-afslutning i Djurs Sommerland

Vores allersidste dag i efterårsferien valgte vi at bruge på en dejlig familie-udflugt til Djurs Sommerland på deres sidste åbnings-dag denne sæson - vi havde fribilletter til ungerne, som da selvfølgelig skulle bruges inden det var for sent :)

Vi havde den mest fantastiske dag i den halloween-oppyntede park... - der var ikke særligt mange mennesker, så vi stod max i kø 10 minutter, også til de helt store rutschebaner!!
Så vi kunne prøve alt det vi gerne ville igen og igen - SÅ dejligt!!!

For os kan rutschebanerne ikke blive for vilde - ungerne er vokset op med forlystelsesparker (udover alle de danske, har vi gentagne gange besøgt Heidepark ved Hamborg samt Disneyland Paris) og de er bestemt ikke blevet skånet... Ligeså snart de var høje nok til at prøve en forlystelse, er de blevet taget med, uden at give dem et valg - på den måde har vi "stille og roligt" rykket deres grænser for hver gang vi har været afsted... Det har givet pote og har resulteret i nogle unger som ELSKER de store vilde rutschebaner!!!
Selv Silje var klar på det hele denne gang, helt på eget initiativ, og blev ret ked af det, da hun ikke måtte prøve Thors Hammer - hun manglede lige et par centimeter, så næste gang vi gæster sommerlandet må hun... Det er jo også rart at have noget at glæde sig til ;)

Noah blev bestemt heller ikke skånet for de vilde oplevelser... Og selvom han lige i situationen så lidt forskræmt og overrasket ud, ville han prøve igen efterfølgende "mer!"" sagde han ligeså sødt og begejstret... Men efter turen i "riverrafting" hvor vi blev lidt våde, sagde han "ik' mer!" og det blev selvfølgelig respekteret! :)

Jeg glæder mig allerede til næste års sæson for sommerlande og forlystelsesparker - uuhh, hvor jeg elsker det - og når vi så formår at gøre det til en billig udflugt med fribilletter, medbragt madkurv og ingen shopping i park-butikkerne, så kan der sagtens blive råd til et par eller tre besøg i forskellige sommerlande og parker i løbet af sådan en sæson!!!


underskrift copy

1 kommentar:

  1. Hvor ser det ud til at have været en rigtig god dag :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...