onsdag den 19. oktober 2011

Ny indlægsserie med forslag, idéer og inspiration til gratis/billige oplevelser og aktiviteter sammen med børnene!!!

Her hjemme hos os er vi blevet helt og aldeles enige om at påbegynde en spare-periode som strækker sig langt ud i fremtiden... Vi har brugt rigtig rigtig rigtig mange penge i år på reparation af vores to biler - virkelig ØV, men that's life... så vores opsparingskonto skranter en hel del og da vi gerne vil afsted på vores drømmerejse om tre år, skal der altså spares en hel masse penge op, så vi er nødt til at starte NU, hvis vores drøm skal blive til virkelighed...!!!

Derfor har vi besluttet os for at spare på alle områder - Kedeligt måske, men guleroden er motiverende og så går der faktisk helt sport i at tænke os godt og grundigt om! - fx at handle billigt, skære ned på impuls-købene, slukke lyset, spare på vandet og ikke mindst at gøre brug af alle de gratis og billige oplevelser der er rundt omkring os...

Hermed starter jeg en indlægsserie med forslag, idéer og inspiration til gratis/billige oplevelser og aktiviteter, som jeg håber DU og din familie kan bruge både i hverdagen, i weekenden og i ferier...!!!
Serien kommer til at hedde: "Oplevelser med børn"... :)

Første indlæg i serien kommer lige om snart - her holdes der nemlig efterårsferie og NØJ, hvor vi nyder det og alle de dejlige gratis oplevelser vi får!!! Dem MÅ jeg altså dele med jer :)


underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Åhh ja det glæder jeg mig til at følge med i Gratis glæder med børnene er jeg altid interesset i.. Forresten har du godt se den super ide med at bruge tændstikker og hema perler til sine tændstikke dyr...

  SvarSlet
 2. Dejligt at du vil følge med - og ja, jeg er også altid selv interesseret i idéer til gratis oplevelser med børnene - faktisk byder der sig rigtig mange gratis glæder rundt omkring os, det er bare med at få øje på dem og ikke mindst gøre brug af dem!!!
  Der er SÅ meget læring at hente ganske gratis, for både børn og voksne :)
  Tak for idéen med hama-perlerne til kastanje-dyr... desværre har vi ingen perler med i sommerhus, så den version må vi prøve en anden gang!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Uha her er der også brugt mange mange penge på biler i år! Glæder mig til, at følge med :) Hvor går drømmerejsen hen om tre år?

  SvarSlet
 4. @Karina: Det er bare sådan nogle irriterende penge at komme af med - og når lige man har betalt for én reparation, så er der ét eller andet nyt galt med én af bilerne... ØV!!!
  Vores drømmerejse om tre år går til Orlando i Florida - 3 ugers sommerferie fyldt med en hel masse dejlige og fantastiske oplevelser :)
  Så når nu vi er en familie på seks må der virkelig spares op :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...