fredag den 21. oktober 2011

På aftentur med lommelygter i mørket...!!!

Hver eneste aften her i efterårsferien, har vi været på aften-gåtur når mørket er faldet på ved 19.30-tiden... Børnene udstyret med hver deres lommelygte og så afsted - virkelig et stort stort hit!!!

Her ude i sommerhus-området er der minus gadelys, hvilket gør det til en fantastisk spændende og ret så hyggelig oplevelse - det dér med at opleve området, som vi egentlig kender så godt, i mørke, er ret specielt...

Vi har sågar været ved Vesterhavet mens det var helt mørkt - det var faktisk lidt uhyggeligt med det brusende hav som vi ikke rigtig kunne se - og så ved højvande... Men en spændende oplevelse, dét var det!!!

Faktisk tror jeg, at det kan gå hen og blive lidt af en tradition sådan at "gå tur med lommelygterne" - også efter vi er kommet hjem igen - gadelys eller ej :)

Det er altså svært at tage billeder uden lys (blitz har jeg fravalgt, da den ikke skaber den rigtige stemning) - men her følger lidt billeder med noget mærkeligt lys :)


Måske I også skal på tur med lommelygterne?? Det kan ihvertfald anbefales her fra!!! :)

underskrift copy

3 kommentarer:

 1. Det er nemlig simpelthen så fint at gå tur i mørket. Da vi boede på Fejø skrev jeg vist flere indlæg om det. Iøvrigt har jeg her i efterårsferien haft en ide i temaet der netop handlede om at lave billeder med lommelygte lys. Så sjovt, jeg glæder mig til selv at prøve det en dag.

  SvarSlet
 2. @Marina:
  Vi er ihvertfald blevet bidt af at gå aftentur i mørket - det er SÅ hyggeligt når man går dér sammen og ret så sjovt når morfar ikke lige har opdaget den store vandpyt på grusvejen ;)
  Med billederne prøvede jeg at fange stemningen, men det gav i stedet billeder med et fint og mærkeligt lys!! :)
  Jeg må lige ind og se dit indlæg, for det har jeg da misset :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Jeg synes, at du har fundet på en rigtig god ide - det udfordrer børnenes kreative sider - og er jo legoklodser med et moderne snit - Lommelygte, mørke og et godt kamera - det er kunst
  Hurra for LED lommelygter

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...