mandag den 31. oktober 2011

Halloween i Bruuns Galleri

Det dér med at komme ind til byen og shoppe vintertøj og støvler til ungerne kan godt være en smule uoverskueligt... Især når de alle 4 mangler en hel del...

Faktisk så har jeg slet ikke lyst til at bruge en dag på strøget med dobbelt-klapvogn og børn, som bestemt ikke har lyst til at gå fra den ene butik til den anden - og ikke nok med det, så skal de også prøve og prøve og prøve en hel masse...

Men når dét så er sagt, så er det jo altså en nødvendighed at få opdateret vinter-garderoben og det ér nødvendigt, at børnene er med for at prøve...

Morten fik så den geniale idé, at køre til Århus søndag og shoppe amok (af alt det nødvendige selvfølgelig!!) - få det hele overstået og derefter tage ud til Dyrehaven og besøge alle rådyrene og nyde noget medbragt mad... Dén idé synes jeg var fantastisk :)

Så afsted det gik - vi fik shoppet en masse lækkert tøj, overtøj og støvler til billige penge - og så var der Halloween i Bruuns Galleri, hvilket var helt fantastisk godt!!!

Børnene fik udleveret en seddel hvorpå de skulle få de 6 monstre, som gik rundt i shoppingcentret, til at skrive under... Og når de havde klaret missionen ville de få en slikpose!!!

Vi fandt alle de 6 monstre - blandt andet en varulv, zombier og en vampyr... Silje og Noah var super modige og formåede selv at gå hen til monstrene og give dem deres sedler - wauw, jeg var imponeret :)Efter nogle virkelig hyggelig timer i det store center, gik turen mod Dyrehaven - indlæg følger :)

underskrift copy

2 kommentarer:

  1. Nej, så fantastiskt skoj med en sån happening på varuhuset! :-)

    SvarSlet
  2. hejsa hyggetroldeogbulderbasser.. Tænke på om jeg kunne få et kopi af jeres zombie billeder.. da det er Tommy og jeg som er dem.. dejligt at se at I havde en god dag. faldt lige over bloggen..

    venlig hilsen René

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...