tirsdag den 7. juni 2011

Et indlæg om den bænk vi virkelig har manglet!!!

Endelig har jeg fundet den perfekte bænk som jeg har været på udkig efter rigtig rigtig længe...
Vi har haft den 3 uger nu og det er gået op for os, at vi virkelig har manglet den mere end vi lige troede!

Det er ikke et loppefund, men blot en ganske simpel sort bænk uden ryglæn og som derfor ikke fylder så meget - 299 kr i Silvan og selvfølgelig FSC-mærket!!!

Det er en bænk som skal stå ude foran, ved vores hoveddør med blomster, lys og andre hyggelige ting som hører årstiderne til og som på en dejlig måde kan byde os selv og gæster hjerteligt velkommen til vores hjem.

En bænk hvorfra vi kan se hen ad vejen - derfor kan vi sidde og vente på vores gæster eller på at de andre i familien kommer hjem - det er bare SÅ hyggeligt!!!

Her sidder Silje og venter på at Freja kommer hjem fra skole - omgivet af krukker med Hosta og Akelejer - hvilken skøn modtagelse at få som storesøster :)
underskrift copy

6 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk idé - og fin enkel bænk.

  Er forøvrigt lidt tosset over din zinkbalje med hostaer.

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin. Vi har faktisk også kigget efter sådan en bænk et stykke tid, må vist forbi Silvan :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fantastisk - og sikken en modtagelse, der er ikke noget der kan gøre forældre glade som søskende-savn og hjertelige velkomster... sådan er det også her hos os, altså selv om de til tider er ved at drive hinanden til vanvid ;o)
  Smukke, smukke piger I har :o)

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 4. @Rie: Jeg synes også at det er en fin enkel bænk med en skøn funktion når den står dér ved hoveddøren!! Den har vi godt nok manglet :)

  @Dolls and Darlings: Jamen så må du da forbi Silvan, hvis du har ledt efter lige netop sådan en bænk - billig og fin er den ihvertfald og når FSC-mærket også er i orden, så kan det jo ikke være bedre :) De 299 var på tilbud, som den har været i deres avis flere gange, også siden jeg købte den - ellers koster den vist 499?? Men hold lige øje med reklamerne så :)

  @Jill: Der er nemlig ikke noget der varmer mig mere, end når mine børn udviser kærlighed og omsorg for hinanden!! Og ja, dejligere modtagelse kan man vist ikke få - jeg nyder også at blive modtaget af en flok børn på bænken - det er SÅ dejligt!!!
  1000 tak for dine søde ord om mine piger :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Den er på tilbud i Silvan indtil den 18.6.

  SvarSlet
 6. Kære anonym

  Tusind tak for oplysningen, det var rigtig sødt af dig - måske du også har sådan en bænk?? :)

  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...