fredag den 24. juni 2011

Et indlæg om den dag, hvor mine to ældste fik sommerferie, om de forestående ferieoplevelser og om hvor heldigt det kan være, at nærigheden pludselig kommer frem i én!!!

Så er feriestemningen over os - eller ihvertfald for mine to ældstes vedkommende... Morten, jeg og de små, må nemlig vente et par uger endnu inden vi kan følge helt trop!!

Men hvor er det fantastisk at de nu har fået ferie - det kan jeg virkelig unde dem - og en masse dejlige oplevelser venter dem i løbet af de næste syv uger...

Den står blandt andet på: 3 dages fritterlejr, 1 uge til København med mormor og morfar, ½ uge i sommerhus, 10 dage i Sverige, ferie hos farmor, ferie hos oldemor og fodboldskole... Wauw altså hvor er de bare heldige!!!
Heldigvis er jeg da med på den ½ uge i sommerhus og de 10 dage i Sverige, men ellers skal vi altså undvære dem på de andre ture - mærkeligt, men også helt fantastisk at de er så store, at de sådan tager på ferier uden mor og far...!

I dag havde jeg fri fra arbejde og ville da lige byde på lidt lækkerier når de kom hjem fra skole i skøn feriestemning... Og hvad er mere sommerferie-agtigt end koldskål og jordbær?? Derfor havde jeg lavet den lækreste jordbærkoldskål serveret med friske jordbær og knuste kammerjunkere, hvilket vakte stor begejstring!! Opskriften har jeg lagt lige her på min opskriftside, hvis du er interesseret!!


Til eftermiddagskaffe (når Siljes 3-års-undersøgelse og Noahs 1-års-undersøgelse inkl vaccination var overstået) havde Daniel og Frejas bestilt deres favorit bager-kager - Hindbærsnitter!!! MEN, da jeg så hvor meget de kostede hos købmanden, så kom nærigheden altså lige op i mig... to eller tre snitter for 25 kr, dét synes jeg var dyrt!
Så istedet købte jeg et glas hindbærsyltetøj og så bagte jeg - til ungernes STORE begejstring - selv en portion hindbærsnitter... Det var virkelig nemt og de smagte fantastisk!!! Opskriften har jeg lagt lige her på min opskriftside!! - og så var vi alle enige om, at det egentlig var meget heldigt, at jeg sådan lige blev nærig, for ellers havde jeg jo ikke prøvet selv at bage hindbærsnitter og så var vi jo faktisk gået glip af noget rigtig lækkert!!!


underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Hejsa.
  Mormor og morfar glæder sig også helt vildt til at få lov at holde ferie med Daniel og Freja hos Vores Mette/ deres Moste i en hel uge på Østerbro og forhåbenlig en masse oplevelser. Det kunne være Danmarks Akvarium, Rundetårn, Tivoli, Zoologisk Have, Zoologisk Museum, Sagnlandet Lejre, Experimentariet, En frokost tur til moster Lis og onkel Knud i Næstved. Der er mange muligheder. Vi skal også ind at se hvor Mette arbejder.
  Mette holder så ferie fra torsdag aften . Når vi så er færdige med at besøge KBH. tager vi alle i sommerhus i Søndervig, hvor I så støder til, og det glæder vi os rigtig meget til.
  Hindbærsnitterne ser bare sååå lækre ud. Har altid tænkt på om man selv kunne bage en plade, men det er aldrig blevet til.
  Stort knus fra Mormor/Mutti.

  SvarSlet
 2. Åh Mutti
  Jeg synes simpelthen det er SÅ fantastisk, at I har lyst til at have Daniel og Freja med til Kbh!!! De glææææder sig helt vildt til ALT det I skal opleve og ikke mindst bo i mosters lejlighed!!!
  Vi må da prøve at bage hindbærsnitter når vi skal ferie-RÅ-hygge i sommerhuset!!!
  Kram Titi

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...