søndag den 12. juni 2011

Et indlæg om en dejlig dag med familien i Mindeparken! - (BlinkBlink!!! Advarsel om billedspam!!)

I går nød vi pinselørdag i Århus, hos Mortens far og hele familien på dén side og hold op hvor har vi bare hygget os!!!

Først mødtes vi i et selskabslokale i Viby til dejlig mad, snak og hygge. Derefter gik turen til Mindeparken, hvor kaffe og kage blev nydt mens vi legede, spillede og råhyggede!!!

Mindeparken er et dejligt sted lige ved Marselisborg slot, stranden og skoven. Der er masser af plads - store græsarealer, klatre-træer, fantastisk legeplads og et sejt træningsområde, hvor man i fri natur kan gøre brug af diverse træningsredskaber mens man nyder udsigten over park og hav - det er bare et virkelig hyggeligt sted, som faktisk netop vækker dejlige minder for Morten og jeg, fra dengang hvor vi boede i lejlighed i Århus. Vi tog nemlig ofte ned i parken med engangsgrill, madkurv og tæpper til en dejlig hyggelig sommeraften!!!

Her følger lidt billedspam fra vores dejlige dag:

Børnene var glade for at gense deres farfar, som kom ud og tog imod os :)Silje viser lige oldemor Erna hvor dygtig hun er til at lave sine Bamse puslespil!!


 "Se mor, vi er dovendyr" :)

Noah hyggede sig med at plukke smørblomster og tusindfryd...

... hvorefter han gik omkuld i barnevognen!

Freja leger med en "propel"
  

Der spilles frisbee

Silje hyggede sig på legepladsen

Freja og onkel Jonas spiller "catch"

Pludselig begyndte det at regne og vi måtte søge ly under nogle store træer - her blev der så nydt kaffe og kage mens regnen silede ned - det var egentlig ret så hyggeligt :)

Nogle ænder kom lige forbi til en bid brød


Træningsredskaberne afprøves - og ja, det er Morten der laver armbøjninger på en ret alternativ måde :)

Den fantastisk hyggelige cykelsti omgivet af smukke træer

Daniel har vi efterladt i Århus til overnatning hos fætter Rasmus - de to er bare SÅ gode venner og synes det kunne være hyggeligt at sove sammen. Og selvfølgelig skulle de da have lov til det!!! Så i dag står den på endnu en dejlig dag i Århus, hvor vi - efter at have hentet Daniel - vil til stranden og opleve det fantastiske "Sculpture by the sea"... Det glæder vi os til :)
underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...